Waarom naar de schoonheidsspecialist?

  • Ontspanning
  • Huidverzorging
  • Huidadvies
  • Huid in optimale conditie brengen
  • Huid in optimale conditie houden

Een behandeling bij een gediplomeerde schoonheidsspecialiste brengt uw huid in de juiste conditie en zorgt voor de “nodige” ontspanning.  Zij kan daarnaast huidadvies geven op basis van uw huidtype en huidconditie met de daarbij behorende huidverzorgingsproducten.piura

Huidproblemen kunnen door de schoonheidsspecialiste vroegtijdig gesignaleerd  worden en het huidverouderingsproces kan zichtbaar worden vertraagd.Om uw huid in de juiste conditie te houden is onderhoud en verzorging nodig. Onderhoud in de vorm van het regelmatig bezoeken van de schoonheidsspecialiste. Verzorging door het gebruik van de juiste producten thuis.

In de salon wordt gewerkt met Piura Skincare.
Piura Skincare bevat natuurlijke werkzame ingrediënten zoals planten, bloemen, kruiden en al het moois wat de natuur ons biedt. Met planten die in Peru volop groeien en gebruikt worden voor huid en gezondheid, zoals: Aloe Vera; Avocado; Acai Berry; Aqua cacteen en Olijven.
De producten zijn vrij van minerale oliën, parabenen en andere nadelige stoffen. Dierproefvrij.
De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen; huidverzorging dient deze krachten te ondersteunen. De huid staat bloot aan vele invloeden die de huid kunnen verzwakken en beschadigen en leiden tot voortijdige huidveroudering en meer. Piura Skincare beschermt de huid hiertegen en ondersteunt de natuurlijke functies van de huid. Het zorgt voor balans en ondersteunt het zelfgenezend vermogen van de huid. Dit zorgt voor een gezonde en sterke huid.

Er zijn verschillende gezichtsbehandelingen mogelijk die qua duur en intensiteit verschillen. De gekozen behandeling wordt per keer afgestemd op de conditie van uw huid. De conditie kan per keer verschillen afhankelijk van weersomstandigheden, hormonale schommelingen, medicijngebruik, leeftijd etc. Naast de gezichtsbehandelingen zijn er andere behandelingen mogelijk  uiteenlopend van het verven van wimpers tot harsbehandelingen.

 

image003 U kunt bij ons betalen met een Schoonheids Verwenbon

Revebel is aangesloten bij de ANBOS, dé brancheorganisatie voor de erkende schoonheidsspecialiste.

Werkdagen:

  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan contact opgenomen worden met Rikje Elsing

e-mail: schoonheidsspecialist@instituutrevebel.nl
Tel/whatsapp/sms: 06-22742214 / 0251-245138

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht