Wat doet een nagelstylist?

 • Het verzorgen van handen en voeten in de vorm van een manicure of cosmetische voetverzorging.
 • Het verfraaien van de nagels (zowel van handen als voeten) door middel van een nagellak of een gellak van NCM.
 •  

  Manicure en cosmetische voetverzorging

  Bij een manicure en cosmetische voetverzorging  is de behandeling vooral gericht op de verzorging van handen/voeten en nagels. Bij de manicure kan er gekozen worden tussen een luxe behandeling, een basisbehandeling, een mini manicure of een paraffine-handpakking. De paraffine-handpakking zorgt ervoor dat de handen zacht aanvoelen en de huid goed gevoed is.

   

  NCM gellak (soak-off gel)

  Nailcare

  De dunne gellak van NCM is heel eenvoudig als een nagellak op de natuurlijke nagel aan te brengen en moet uitharden onder de UV lamp. U kunt kiezen voor een french manicure (wit randje) of om de nagels in één egale kleur te lakken.

   

  OPI en NCM

  Tijdens de manicure wordt er gebruik gemaakt van het merk OPI. Deze hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Het assortiment is gericht op de natuurlijke nagelverzorging, handverzorging en cosmetische voetverzorging waarbij de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel voorop staat. De producten zijn dierproefvrij. Voor het creëren van mooie nagels met de gellak (soak-off gel) wordt er gebruik gemaakt van het product NCM.

  nailstuff

   

  nails 2015 ilona

  Nude is de nageltrend voor het voorjaar 2015!

  10444339_888970197789908_4094195052197039888_nOp de catwalks van de toonaangevende modehuizen deden de natuurlijke nagels, die kort of middellang werden gedragen, het erg goed.

  Nude tinten als perzik, zachtroze en melkachtig wit worden hierbij gecombineerd.

   

  Voor informatie en het maken van een afspraak kan contact opgenomen worden met Ilona Kwast

  E-mail: nagelstylist@instituutrevebel.nl
  Tel/whatsapp/sms: 06-41287866 / 0251-245138

  Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht